Bezienswaardigheden op Curaçao

Behalve het aantrekkelijke klimaat en de vele zonuren, biedt Curaçao ook voor cultuurliefhebbers bijzondere bezienswaardigheden.

Snorkelen, duiken en dolfijnen spotten

Het tropische eiland is de perfecte plek om te snorkelen en te duiken: de vele bijzondere vissen en het kleurrijke koraal zorgen voor een onvergetelijke onderwater-ervaring.

De kans is groot dat u vanaf de kust – of vanuit het zwembad van onze riante villa – dolfijnen in zee kunt zien zwemmen. Er zijn op het eiland echter ook andere mogelijkheden om deze zoogdieren van dichtbij te bekijken. Zo is er Sea Aquarium Park en de Dolphin Academy, waar u zelfs met de dolfijnen kunt zwemmen.

Overige bezienswaardigheden op Curaçao

Op Curaçao valt veel te zien en te beleven. Zo is een bezoek aan Willemstad, de hoofdstad van Curaçao, zeer de moeite waard. Willemstad is bekend om zijn kleurrijke huizen, maar ook de drijvende markt en het Waterfort zijn het bezoeken waard.

Wanneer u op Curaçao verblijft, zijn ook de struisvogelboerderij, de Grotten van Hato, de Aloë Vera Plantation en de zoutpannen van Jan Kock de moeite waard om te gaan bekijken. Voor de cultuurliefhebbers zijn Het Curaçaosch Museum en de kerk van Sint Willibrordus populaire trekpleisters. Tijdens uw vakantie op het prachtige eiland hoeft u zich geen moment te vervelen.