Villa huren op Curaçao

Bij Sea Holiday Villas kunt u een luxe villa huren op Curaçao. De exclusieve villa ‘Las Olas’ is gelegen in het populaire resort Boca Gentil en biedt u alles wat u van een luxe zonvakantie verwacht. Met plaats voor acht personen is het vakantiehuis op Curaçao uitstekend geschikt voor verhuur aan grotere groepen.

  • Privézwembad
  • Volledig airconditioned zonneterras met tuinmeubelen
  • Buitenbar en barbecue
  • Direct aan de Caraïbische Zee

Hoge kwaliteit

familie eigendom

Fantastische vakanties

Foto’s van villa ‘Las Olas’ op Curaçao

Het vakantiehuis op Curaçao is te huren vanaf één week, is van alle gemakken voorzien én biedt een schitterend uitzicht over de Caraïbische Zee. Vanuit het privé zwembad kunt u zelfs de dolfijnen in zee langs zien zwemmen.

Bekijk de video-tour van Villa Las Olas

Bekijk de video-tour van Villa Las Olas en laat je meedromen naar de mooiste vakantiebestemming.

Video afspelen

Details van onze exclusieve villa op Curaçao

De exclusieve villa op Curaçao heeft een groot zonneterras en privé-zwembad. Het terras en het zwembad bieden u een uniek uitzicht over de Caraïbische Zee en met een beetje geluk kunt u dolfijnen zien zwemmen.

Online reserveringsaanvraag van onze villa op Curaçao

Onze exclusieve villa is zeer gemakkelijk online te huren. Door middel van de onderstaand reserveringsaanvraagformulier kunt u uw gegevens invullen. Geef de gewenste check-in en check-out datums op en druk op de knop ‘Verzenden’. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Gewenste vakantie periode:

    Aanvullende informatie: