Bezienswaardigheden in Estepona

Alhoewel Estepona geen grote badplaats is, biedt het toch diverse bezienswaardigheden. Allereerst heeft het stadje een vijf kilometer lang zandstrand met aangrenzend een moderne boulevard. De boulevard is prachtig begroeid met planten en bloemen en ligt voor een complex met kleine appartementen. Loop dieper het stadje in en u proeft de authentieke Andalusische sfeer: gezellige terrassen, restaurantjes en een lange winkelstraat met klein winkeltjes.

Estepona is een rustige badplaats, met een pittoresk haventje. U vindt er kleine visrestaurants die u heerlijk verse vis voorschotelen. Met het water en de boten op de achtergrond, is de haven de perfecte plek om rustig te genieten van het heerlijke klimaat van Estepona.

De omgeving van Estepona

Ook in de nabije omgeving van Estepona is genoeg te zien en te beleven. Zo zijn de grote steden Sevilla, Cordoba en Granada absoluut de moeite waard om te bezoeken, net als de kleine bergplaatsjes Casares en Gaucin. Houdt u van golfen? Dan biedt de regio Estepona u zo’n vijftien prachtige golfbanen waar u naar hartenlust kunt golfen.

Bent u op zoek naar de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie? Bij Sea Holiday Villas kunt u een appartement huren in Estepona, gelegen op een luxe appartementencomplex. Uitzicht op de Middellandse Zee en een compleet ingericht appartement; een heerlijke plek voor een ontspannen zonvakantie in Zuid-Spanje.